ПРИПРЕМНА НАСТАВА ЗА ПРИЈЕМНИ ИСПИТ

Настава ће се реализовати на Факултету кроз непосредни рад, тако да ће полазници бити у прилици да упознају наставно особље и амбијент. Садржај наставе је од користи свим будућим студентима нашег Факултета, без обзира који ће предмет полагати на пријемном иситу, јер представља неопходну основу за праћење наставе из велике групе предмета већ на првој години свих студијских програма.

Припремнa наставa из Математике за полагање пријемног испита биће одржана у периоду од 03. до 24. јуна 2023. године, у великом амфитеатру Факултета. Настава ће бити реализована у 9 термина у укупном обиму од 27 часова.

Припремна настава из свих осталих предмета који су предвиђени за полагање пријемног испита биће одржано у јуну месецу према распореду који ће бити објављен на сајту Факултета. Такође, информација ће бити прослеђена лично свим оним кандидатима који оставе свој контакт.

Настава је бесплатна за све полазнике.

Збирка задатака са Пријемних испита са решењима за период од 2000. до 2020. године је постављена на сајту Факултета и може се користити за самосталну припрему.

Ближе информације на:
http://tfzr.rs/upis/prijemni-ispit

ВИДИМО СЕ НА ПРИПРЕМНОЈ НАСТАВИ И НА ПРИЈЕМНОМ ИСПИТУ, А НА ЈЕСЕН И У АМФИТЕАТРУ!

СРЕЋНО!

Fields, marked with an asterisk (*), are required to fill in!

Да ли планирате да полажете пријемни на ТФМП? *

Означите који пријемни испит желите да полажете: *

Који студијски програм желите да упишете? *

Молимо Вас унесите име и презиме (није обавезан одговор): *

Молимо Вас унесите контакт мејл адресу: *

Молимо Вас унесите број телефона за контакт: *

WebAnketa.com

Free creation of surveys