Deosebiri intre videochat-ul adult si non adult

Fields, marked with an asterisk (*), are required to fill in!

Deosebiri intre videochat-ul adult si non adult

In calitate de model videochat poti sa te confrunti cu situatia de a fi confundata cu prostituatele care asteapta la coltul strazii clientul urmator pentru a-si asigura venitul de zi cu zi insa, videochat-ul este o meserie in toata regula, legala si in care ai asigurata siguranta deplina pentru toate activitatile pe care le intreprinzi pe parcursul orelor de munca.
Insa, chiar si atunci cand lucrezi in videochat poti sa alegi intre cel adult si non adult. Cele doua tipuri de videochat prezinta cateva deosebiri despre care vom vorbi in randurile urmatoare.

Videochat-ul non adult

Despre videochat-ul non adult trebuie sa stii in primul rand ca nu presupune nuditate, nu trebuie sa ai experienta, insa este recomandat sa cunosti cel putin o limba straina. In videochat non adult accentul se pune in proportie de 80% pe conversatie si 20% pe imagine. In cadrul unei astfel de meserii vei putea sa inveti cum sa iti valorifici imaginea, ce inseamna sa ai o imagine impecabila, cum sa atragi un membru in conversatie fara a avea la dispozitie prea multe mijloace, vei invata cum sa il mentii interesat de tine fara a fi implicata nuditatea, vei sti cum sa porti o conversatie atractiva si activa, vei sti cum sa atragi noi membri in privat in timp ce te afli intr-o sectiune platita de pe site.
Toate aceste lucruri sunt invatate la inceput si sunt foarte benefice mai ales daca planuiesti ca pe viitor sa migrezi catre sectiunea adult. Videochat-ul non adult este recomandat in special tinerelor care doresc sa inceapa o astfel de meserie iar in momentul in care au adunat suficiente cunostinte pot, daca aleg acest lucru, sa lucreze in mediul provocator al videochat-ului adult.
Videochat-ul adult

Spre deosebire de sectiunea non adult care nu presupune nuditate sau alte lucruri pe care nu te simti confortabil sa le faci in fata camerei, videochat-ul adult presupune nuditate si erotism dar nu te va putea obliga nimeni chiar si atunci sa faci lucruri pe care nu le vrei. Categoria de videochat adult se bazeaza pe imagine, feminitate, conversatie, senzualitate si mai ales seriozitate.
Pentru ambele categorii, imaginea pe care o ai este foarte importanta in procesul de dezvoltare al unui model de succes. Imaginea ta este cartea de vizita si are un impact semnificativ asupra interlocutorului. Exact asa se intampla si in viata de zi cu zi, impresia pe care o creezi in primele momente cand iei contactul cu o persoana sunt cele care se intiparesc in mintea acesteia.
Principala diferenta intre cele doua tipuri de videochat este activitatea in sine a modelului. Chiar daca ambele presupun interactionare si senzualitate tu ai libertatea de a alege in cazul videochat-ului adult daca faci show-uri erotice sau nu. Este de mentionat faptul ca nici un model nu este constrans sa faca ceea ce nu ii place. Modelul este cel care alege ce doreste sa faca nicidecum studioul la care urmeaza sa lucreze.
Indiferent de tipul de videochat pe care il alegi trebuie sa stii ca vei fi in deplina siguranta indiferent de ora sau de zi.

WebAnketa.com

Free creation of surveys