Sådan bruges et åndedrætsværn filter?

Fields, marked with an asterisk (*), are required to fill in!

åndedrætsværn *

Åndedrætsværn Filter eller bare respirator er masken, der bruges af folk der er allergiske over for visse forurenende stoffer eller narkotika for at filtrering af luften for at beskytte sig mod den forurenede luft, de indånder. Det er rigtigt sagt, at forebyggelse er bedre end helbredelse, så hvorfor ikke beskytte dig mod skadelige ting i stedet for at behandle forværre tilstanden?

Med den voksende befolkning og de tiltagende industrier i de bymæssige områder er der større risiko for stigende miljøforurening, der forårsager flere luftvejslidelser . Så for at undgå sådanne forhold, som kan være livstruende, er det klogere at beskytte dig selv ved hjælp af en respirator. Der findes flere typer af åndedrætsværn er tilgængelige på markedet, kan også være engangs eller flergangs.

Så hvis du søger at få en respirator for at forblive beskyttet mod skadelige forurenet luft, så er du nødt til at læse videre for at få nogle tip om at bruge åndedrætsværn.

Tip til brug af Åndedrætsværn:

1. TyperafÅndedrætsværn:
Som nævnt er der flere typer af åndedrætsværn til rådighed på markedet, skal du vælge den, der passer til dig, afhængigt af dine behov og krav åndedrætsværn til maling. Hvis den luft, du indånder er usikkert, så selvforsynet åndedrætsværn bruges generelt. Og når luftforsyningen er primært sikre, men er forurenet med flere forureningskomponenter og derefter bruge Powered Luftrensende Åndedrætsværn er klogere. Og den sidste type åndedrætsværn er escape breathing device, der kun bruges i nødstilfælde.

2. Fit- Test:
Efter valg af type åndedrætsværn, der passer til dine behov og krav, den næste ting, du skal gøre, er at få fit-testet. Der er flere kvalificerede eksperter for at sikre, at åndedrætsværnet passer til dig, som vil få dig til at hjælpe med at sikre, at der ikke er noget mellemrum omkring munden og maske som forurenet luft kan trænge ind. En anden ting, der er vigtige i en god test er, at det giver den person, der får plads i respirator komfortabelt over hans næse og mund.

3. Pakning:
Pakning test er en anden test, som vil hjælpe dig med at teste, at enten er man sikret mod forurenet luft eller ej. Du kan styre denne segl-test når du vil være sikker på, at urenheder ikke lækker omkring dit ansigt.

4. Undersøg din maskeofte:
Før og efter brug af en maske, skal du undersøge den grundigt. Den intakte respirator vil være én, som er fri for revner, rifter og slid med rengøring af filteret på plads.

WebAnketa.com

Free creation of surveys